Toepassingen

De inzet van flexibele intelligente robot, vision en data technieken genereren nieuwe mogelijkheden voor het optimaliseren van bestaande processen
en maken het mogelijk repeterende handelingen te automatiseren in vrijwel elke bedrijfstak.

Slim palletaliseren in logistieke processen

Met behulp van een geïntegreerd systeem kunnen pakketten op barcode gescand worden, waarna ze automatisch door robots op de juiste pallet opgestapeld worden. Door onze toegepaste intelligentie met gebruik van zelflerende algoritmen is het hierbij mogelijk alle verschillende soorten en maten pakketten te verwerken, waarbij de hoeveelheid pakketten die op één pallet past wordt vergroot.

Het systeem leert automatisch nieuwe soorten en vormen pakketten in en is daarmee volledig flexibel inzetbaar voor elke palletaliseer-situatie.

Binpascking

Bin picking and packing in verwerkingsindustrie

Verwerkingsprocessen waarbij met verschillende soorten en maten objecten gewerkt wordt in flexibele situaties, vragen om automatiseringsoplossingen die met dezelfde flexibiliteit deze handelingen kunnen uitvoeren. Het binpicken en binpacken is hier een vaak gezien voorbeeld van.

Door onze kennis van verschillende grijptechnieken te combineren met onze slimme 3D camera technieken, leveren we de technologie om dit volautomatisch en flexibel te doen. De software kan hierbij met elke denkbare situatie omgaan en optimaliseert zichzelf aan de hand van elke uitgevoerd actie.

Visioncamera

Kwaliteitscontrole en inspectie in de Agri-food

Menselijke inspectie vormt vandaag de dag nog steeds de belangrijkste vorm van kwaliteitswaarborging in veel processen. Met de huidige stand van technologie kunnen veel van deze inspecties geautomatiseerd worden waarbij we met verschillende cameratechnieken constant kunnen zien en meten. Door de inzet van gecombineerde multispectrale camera technieken in 2D & 3D en krachtige software-algoritmes zijn we in staat het menselijk oog te overtreffen en hiermee procesverbeteringen door te voeren.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch